Behind The Scenes

2/18/2019

Interieuradvies Eindhoven en omgeving

Interieuradvies Eindhoven en omgeving. Op zoek naar interieuradvies op maat in de regio Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
2/14/2019 Bedrijfsruimte Eindhoven huren kopen

Bedrijfsruimte huren in omgeving Eindhoven

Bedrijfsruimte huren in omgeving Eindhoven of kopen in omgeving van Eindhoven. Wij denken graag met je mee van ontwerp tot uitvoering.
2/5/2019 Interieurontwerp bedrijven

Interieurontwerp bedrijven

Interieurontwerp bedrijven en kantoren. Afgelopen jaar zijn we heel druk bezig geweest met een compleet interieurontwerp voor een bedrijfspand van 6 verdiepingen. De realisatie is in volle gang! Binnenkort meer foto's van dit geweldige project.
2/5/2019 Kantoorontwerp Eindhoven Kantoorinrichting

Kantoorontwerp Eindhoven | Kantoorinrichting

Kantoorontwerp Eindhoven | Kantoorinrichting Afgelopen jaar hebben we een compleet interieurontwerp mogen maken voor Sin Wah Foods in Eindhoven. De traditionele kantoren en entree worden compleet verbouwd door Totaalkantoorinrichting.
10/9/2018 interieurontwerp villa Eindhoven

Interieurontwerp villa Eindhoven

Voor een villa in de omgeving van Eindhoven hebben we een smaakvol interieurontwerp gemaakt. Luxe en mooie materialen in combinatie met maatwerk creëren een geweldig interieur van nu.
7/18/2018 Ontwerp Kantoor inrichting bedrijfspand

Ontwerp bedrijfspand omgeving Utrecht

Ontwerp bedrijfspand omgeving Utrecht. Zojuist hebben we PGO Support Utrecht voorzien van een nieuw interieur!

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een woning of een ruimte waar je geen raad mee weet. Ik kan een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 0645714747