Desso - Tarkett Waalwijk | karpetten en tapijten

6/20/2018 Desso Tarket

Afgelopen vrijdag heeft Elmi Interieur en Meubelontwerp een bezoek gebracht aan Desso in Waalwijk. Waar we een hele inspirerende lezing hebben gehad over het ontstaan van Desso. Na deze lezing hebben we een rondleiding gehad door de fabriek. Waar we het gehele proces konden zien van ontwikkeling van de nieuwste tapijten tot het productie proces.

Desso produceert tapijten voor de zakelijke markt van bank gebouwen tot openbare gebouwen. Ze innoveren heel goed met allerlei nieuwtjes door gebruik te maken van Cradle tot Cradle (hergebruik van materialen). Ze ontwikkelen nu tapijten die betere akoestische eigenschappen hebben, maar ook die lucht zuiverend werken! Dit tapijt vangt de fijnstof in de lucht en houd deze ook vast pas bij stofzuigen laat hij deze fijnstof los.

Ook hebben we een kijkje mogen nemen bij de design en ontwikkeling department. Ze lieten ons zien dat wij uit honderden kleuren en soorten garen kunnen kiezen en zelfs ons eigen tapijt kunnen ontwerpen voor eventuele projecten! Zeer interessant dus!

Wil je meer informatie  dan kun je kijken op www.Desso.nl

Wij als Dessodealer kunnen alle karpetten en tapijten leveren.

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een woning of een ruimte waar je geen raad mee weet. Ik kan een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 0645714747