Interieuradvies Eindhoven en omgeving

2/18/2019

Interieuradvies Eindhoven en omgeving

Op zoek naar interieuradvies op maat omdat je het totaal anders wil. Kom je er niet uit met kleuren, indeling of sfeer. Of ga je een huis bouwen en wil je vanaf het begin begeleiding en de juiste keuzes maken. Dan ben je bij ons Elmi Interieurontwerp en meubelontwerp aan het juiste adres. 

Onze passie is ontwerpen, meedenken en het creëren van een plan wat geheel past naar jou eisen en wensen.

 

Eerste gesprek: vrijblijvende kennismakingsgesprek!

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend bij jou op thuis of bij ons op kantoor bespreken we al je eisen en wensen. Na aanleiding van ons eerste besprek hebben wij een goed beeld hoe we jou kunnen helpen.  Wij als interieurontwerpers denken graag met je mee! Wil je een afspraak bel of mail naar +31645714747

 

Tweede gesprek: Interieuradvies op maat

We hebben alle wensen besproken. Na akkoord van de offerte voor het interieuradvies op maat in Eindhoven en omgeving. Gaan wij starten om het geheel verder uit te werken. We ontwerpen 3D en maken voor jou een compleet 3D interieurontwerp. Alle kleuren en materialen komen hier heel goed in uit en je krijgt een goed beeld van onze visie.

Realisatie interieuradvies Eindhoven en omgeving.

Elmi interieur en meubelontwerp werkt uitsluitend met professionele vakmensen die hun werk zorgvuldig uitvoeren en die staan voor kwaliteit. Hoe leuk is het om het interieurontwerp tot leven te zien komen. Je gaat met mij mee langs de vakmensen en kijkt mee in de werkplaats. Meubelontwerp op maat! Daarvoor ben je bij Elmi aan het juiste adres.

 

Kosten interieuradvies op maat

Een interieuradvies op maat geeft aan dat de kosten gebaseerd zijn op je persoonlijke wensen. Alles is mogelijk. Elke situatie is uniek! Vraag een vrijblijvende afspraak!

ik wil een vrijblijvende afspraak

Op zoek naar interieuradvies Eindhoven en omgeving?

Op zoek naar een meubelontwerp op maat?

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een woning of een ruimte waar je geen raad mee weet. Ik kan een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 0645714747