Interieurontwerp bedrijven

2/5/2019 Interieurontwerp bedrijven

Interieurontwerp bedrijven

Interieurontwerp bedrijven en kantoren. Afgelopen jaar zijn we heel druk geweest met een compleet interieurontwerp voor een bedrijfspand van 6 verdiepingen! De realisatie is in volle gang. Binnenkort meer foto's van dit geweldige project.

Inmiddels hebben we al heel veel ervaring met verschillende projecten op het gebied van interieurontwerp bedrijven en kantoren. Van bedrijfsrestaurants, vergaderzalen en entree. Wij maken een compleet interieurontwerp met het DNA van het bedrijf.

De huiselijke sfeer binnen een bedrijf wordt steeds belangrijker. Wij ontwerpen stimulerende en inspirerende werkomgevingen waarbij de werknemers met plezier gaan werken.

Van open werkomgevingen waar teams samenwerken tot concentratieruimte. Optimaal lichtplan en groenvoorzieningen zorgen voor een energieke omgeving wij nemen alles mee in het interieurplan.

Meer foto's van Interieurontwerp bedrijven kunt u hier vinden.

Op zoek naar het juiste DNA voor uw bedrijf in een compleet interieurontwerp bedrijven?

Neem contact met ons op

 

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een woning of een ruimte waar je geen raad mee weet. Ik kan een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 0645714747