Interieurontwerp villa Eindhoven

10/9/2018 interieurontwerp villa Eindhoven

Interieurontwerp villa omgeving Eindhoven

Interieurdesign interieurontwerp villa eindhoven

Afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met het interieurontwerp voor een villa in de omgeving van Eindhoven. Enkele muren bleven staan en de complete villa werd in zijn geheel weer opgebouwd. De klant heeft samen met de architect het huis ontworpen. Wij als interieurontwerpers hebben de klant heel het proces bijgestaan bij het maken van alle keuzes. Keuzes in het maken van de wand en vloerafwerking tot het maken van complete lichtplannen die helemaal afgestemd zijn op het interieur. 

Het interieurontwerp van deze villa hebben we 3D ontworpen. Alle eisen en wensen hebben we hierin verwerkt. De woonkamer hebben we voorzien van een luxe maatwerk kast waar mooie smaakvolle accessoires in gepresenteerd kunnen worden die echt de aandacht verdienen. De haard verbind de woonkamer met de keuken. De materialen en de kleuren van de keuken en eetkamer komen terug in de woonkamer en in de rest van de villa. 

In de overige ruimten van de villa hebben we maatwerk kasten voorzien. Waaronder de garderobe, bijkeuken, slaapkamer en de badkamer.

Meer foto's het interieurontwerp villa Eindhoven kunt u hier vinden.

Op zoek naar een interieurontwerp? 

Neem contact met ons op

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een woning of een ruimte waar je geen raad mee weet. Ik kan een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 0645714747