Ontwerp bedrijfspand omgeving Utrecht

7/18/2018 Ontwerp Kantoor inrichting bedrijfspand

Ontwerp Bedrijfspand omgeving Utrecht

Voor PGO Support in Utrecht hebben we een compleet interieurontwerp mogen maken. Kantoren, ontmoetingsruimte met keuken en vergaderruimtes. PGO support adviseert en geeft opleidingen voor de zorg en welzijn. Een huiselijke stijl was hun wens die aansluit op de huisstijl van PGO. Een open en welkom gevoel was een belangrijk punt dit gevoel hebben we doorgezet in het interieur.

Nieuwe meubelen, stoelen passend in de huisstijlkleuren, makkelijk verplaatsbaar met grotere evenementen. Semi transparante afscheiding bij intern kort overleg. Gebruik van de nieuwste materialen voor de maatwerk keuken en overige kasten zorgen ervoor dat het interieur helemaal past in deze tijd. 

Het bedrijfspand omgeving Utrecht is binnen 11 werkdagen gerenoveerd en nieuw ingericht door Totaalkantoorinrichting. Echt een top prestatie.

Voor meer foto's van dit ontwerp vind u hier.

Op zoek naar een ontwerp voor bedrijfspand?

Neem dan contact met ons op

 

Op zoek naar een compleet 3D interieurontwerp?

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een woning of een ruimte waar je geen raad mee weet. Ik kan een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 0645714747