Ontwerp Kantine & Lab AFA Dispensing

6/20/2018

Wij kregen de opdracht om de bestaande kantine aan te pakken. De bestaande situatie was zeer verouderd en is totaal niet meer van deze tijd. De kantine moest omgetoverd worden in een ontmoetingsruimte voor personeel en klanten. Waar gegeten kan worden maar ook afspraken kunnen plaatsvinden. Dat alles is een prettige omgeving die aansluit bij het bedrijfsimago. Hieronder zie je enkele foto's van voor de verbouwing.

De kantine heeft een complete make over ondergaan en is veranderd in een prettige ontmoetingsruimte voor personeel en klanten. Om een huiselijke sfeer te creëren hebben we gekozen voor een pvc vloer met een hout print. Deze vloer geeft sfeer aan de ruimte en is tevens onderhoudsvriendelijk. Een van de wanden hebben we voorzien van een full color print met een afbeelding die terug te vinden is alle bedrijfsuitingen zoals website en folder materiaal. Ronde vormen en tinten blauw versterken het concept van AFA. AFA ontwikkeld sprayflacons voor diverse markten. "water" vertaald naar ronde vormen in combinatie met verschillende tinten blauw.

 

AFA test al hun flacons met verschillende vloeistoffen. Om te zorgen dat al het maatwerk zijn kwaliteit behoud hebben we gekozen voor duurzame materialen. De keuken en het lab zijn voorzien van het materiaal Fenix. Dit duurzame materiaal is krasbestendig en vlekbestendig en heeft een hele luxe matte uitstraling.

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een woning of een ruimte waar je geen raad mee weet. Ik kan een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 0645714747