Interieuradvies op maat

Interieuradvies op maat nodig? Elmi Jansen helpt je graag!

Past een hoekbank in mijn woonkamer? Welke kleurencombinaties zijn mooi? Soms ontbreekt het aan inspiratie. Wilt u uw woning graag een eigen karakter geven? Het creëren van een persoonlijk interieur is niet zo eenvoudig als het lijkt. Elmi Jansen kan u professioneel advies geven over, onder andere, styling, het creëren van sfeer, verlichting, en het gebruik van kleur en materialen voor uw woning. Ook bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u graag advies wilt over de indeling van een ruimte. Wij van Elmi geven interieuradvies op maat. Het maakt niet uit of het gaat om een compleet interieurontwerp voor een nieuwbouwhuis of enkel interieuradvies voor een keukenrenovatie. Wij zijn u eveneens graag van dienst op het gebied van een complete kantoorinrichting op maat. Tevens kunt u ook voor losse interieurvragen bij ons terecht. Wij ontwerpen, creëren en denken graag met u mee om zo een plan op maat samen te stellen.

Vrijblijvende afspraak maken Bel: 040 8449748

Werkwijze van interieuradvies op maat

We gaan graag met u aan tafel om al uw interieurvragen en wensen te bespreken. Het eerste gesprek is een vrijblijvende kennismaking. Hierna hebben we een duidelijk beeld van uw wensen en ideeën. We kunnen ter plekke advies geven over de inrichting van een nieuwbouw woning of een nieuwe indeling voor uw prachtige jaren dertig woning ontwerpen. Na het eerste gesprek wordt de offerte opgestuurd. Wanneer we hier akkoord op hebben gekregen van u, gaan we van start met het uitwerken van het maatwerk interieurplan. Elmi maakt een exclusief ontwerp. U ontvangt een moodboard en 3D interieurontwerp waarin alle materialen en kleuren goed uitkomen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het nieuwe interieur en kunt u de sfeer al bijna proeven. Vervolgens gaan wij van Elmi interieur aan de slag met het ontwerpen van meubels. Wij werken alleen samen met professionele vaklieden die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Zo kunnen we de kwaliteit leveren die we beloven. Ook kunt u het 3D ontwerp tot leven zien komen in de werkplaats van de vaklieden.

Interieuradvies op maat

De kosten van interieuradvies op maat

Wij helpen u graag aan een droominterieur of complete kantoorinrichting. U kunt ons derhalve inschakelen voor zowel particulier als zakelijk interieuradvies. Elmi Jansen geeft u in ieder geval altijd een persoonlijk advies op maat. De kosten van een ontwerp op maat zijn afhankelijk van meerdere factoren maar het is al mogelijk vanaf €395,-. Hiervoor schakelt u wel de hulp in van een professionele interieuradviseur. Schakel ons in om te helpen met de inrichting, verlichting, indeling, styling en de juiste kleur op de wand. Maak een vrijblijvende afspraak bij u aan huis of kom naar ons kantoor. Ons kantoor is gelegen in Eindhoven (Noord-Brabant) en inmiddels hebben wij klanten mogen ontvangen uit:

 • Best
 • Eersel
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Oirschot
 • Oisterwijk
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Vught
 • Waalre
 • Weert

Zij gingen de deur uit met een passend en exclusief interieurontwerp en zijn nog altijd blij met het interieuradvies. U kunt de lovende reacties lezen op onze website.

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748