Interieurdesign Brabant

Elmi Jansen: interieurdesign uit Brabant

Gaat u binnenkort verhuizen of staat er een verbouwing op de planning? Of wilt u uw huis een facelift geven? Wij helpen u graag met keuzes maken en ontdekken wat uw woonstijl is. Vaak vinden mensen het moeilijk om te bepalen waar ze moeten beginnen. En eerlijk is eerlijk, soms is er zo veel aanbod op interieurgebied dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Een professionele interieurdesigner zoals Elmi Jansen kan u hierbij helpen. Interieurdesign uit Eindhoven, Brabant, maar actief in heel het land. Of het nu gaat om kort en krachtig advies of een uitgebreid interieurontwerp op maat, wij denken graag met u mee. Elmi heeft een schat aan ervaring, is objectief en bewaart het overzicht.

Vrijblijvende afspraak maken Bel: 040 8449748

Een compleet interieurdesign op maat

Elmi bespreekt in een kennismakingsgesprek uw voorkeuren en smaak op interieurgebied. Vervolgens gaan we aan de slag met het visualiseren van het ontwerp. Dit wordt gedaan middels moodboards en 3D ontwerpen. Zo krijgt u direct een beeld van de nieuwe ruimte en welke kleuren en materialen er gebruikt gaan worden. Een interieurdesign op maat wil ook zeggen dat er rekening is gehouden met uw budget. Interieurdesign hoeft niet altijd duur te zijn, u bepaalt zelf uw budget. U hoeft dus ook niet alle meubels te vervangen om het gewenste resultaat te behalen. Wij zijn ervan overtuigd dat bestaande meubels met emotionele waarde het interieur juist mooier maken en een echt gevoel geven. Met een helder plan vooraf van een interieurdesigner voorkomt u miskopen en kunt u de ruimte de gewenste sfeer geven.

https://elmijansen.nl/media/1510/Interieurdesign gesprek in Brabant

Advies van een interieur designer? Elmi staat voor u klaar!

Bij het verbouwen of inrichten van een woning of werkruimte komt ontzettend veel kijken. U zult moeten beslissen over allerlei zaken al voordat het proces start. Welke sfeer wilt u gaan creƫren? Wat is de functionaliteit van de ruimte? Hoe moet u het indelen en waar moet er meer licht komen? Een professionele interieur designer kan u helpen met al deze vragen. Elmi helpt u het gewenste resultaat te bereiken middels kleuradvies, moodboards, lichtplan op maat, 3D visualisatie en een gratis kennismakingsgesprek. Het gesprek kan plaatsvinden aan uw keukentafel. Wij hebben inmiddels geslaagde interieur projecten gedraaid in, met name Noord-Brabant en Limburg, de volgende plaatsen:

 • Best
 • Eersel
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Oirschot
 • Oisterwijk
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Vught
 • Waalre
 • Weert

Bent u op zoek naar particulier of zakelijk interieuradvies voor uw woning of kantoor van een interieurdesigner? Moet het design eigentijds en hip zijn, maar ook op uw wensen afgestemd? Elmi Jansen helpt u graag uw interieur dromen werkelijkheid maken.

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748