Meubelontwerp op maat

Op zoek naar exclusief meubelontwerp? Zoek niet verder!

Voldoet een bestaand meubel niet aan uw wens of wilt u juist een exclusief meubel in uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Elmi jansen heeft ruime ervaring met het bieden van meubelontwerp op maat. Hierbij neemt Elmi uw ideeën als uitgangspunt. Het is een exclusief ontwerp, gemaakt naar uw persoonlijke wensen. Hier komt vakmanschap, creativiteit en functionaliteit bij kijken. Op deze manier ontstaat er iets unieks dat in balans is met de rest van het interieur. Naast het ontwerpen kan Elmi er ook voor zorgen dat het ontwerp bij vakmensen wordt gefabriceerd. Elmi werkt enkel samen met vakmensen die topkwaliteit kunnen leveren. Het eindresultaat is een schitterend en exclusief meubel.

Vrijblijvende afspraak maken Bel: 040 8449748

Particulier interieuradvies: meubelontwerp en interieurontwerp

Tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek brengen we samen alle eisen en wensen in kaart. Tijdens dit gesprek kunt u vertellen welke meubelarchitectuur u mooi en passend vindt. Nadat er akkoord is op de offerte, gaan wij aan de slag met een vakman die de meubels kan maken. Deze vakmensen zijn in staat om in korte tijd uw droommeubel te realiseren. Elmi Jansen werkt enkel samen met professionele vakmensen, waardoor de realisatie van meubels uitstekend verloopt. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor particulier interieuradvies en meubelontwerp, maar ook als zakelijke klant. Elmi Jansen is interieuradviseur en meubelontwerper in één.

Gesprek meubelontwerp op maat

Voorbeelden van meubelontwerp op maat

Elmi maakt meubelontwerp op maat voor diverse meubels. Bent u op zoek naar moderne ensuite kasten voor uw huis? Wij kunnen helpen met het maken van een klassieke kamerscheiding tussen voor- en achterkamer. Of wat dacht u van een garderobekast op maat met ingebouwde verlichting? Of een badkamermeubel gemaakt van natuurlijke materialen waarbij u het model nog nooit eerder heeft gezien? Wij maken het graag mogelijk voor u. Praktisch, mooi en op maat gemaakt. Hoe uniek is het om uw interieur een persoonlijke touch te geven door speciaal voor u ontworpen meubels? U zult hier jaren plezier van hebben. Nog niet overtuigd? Bekijk de lovende recensies op onze website.

Woonkeuken op maat ontworpen

Meubel architectuur uit Eindhoven

Bent u benieuwd of we een mooi meubelontwerp kunnen maken voor u? Een kennismakingsgesprek kost u niets! Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek uw wensen bij ons op kantoor of bij u thuis aan de keukentafel. Wij gaan daarna aan de slag, ook als meubelontwerper. Ons werkgebied is met name Noord-Brabant en Limburg en inmiddels hebben wij woningen en kantoren in onderstaande steden mogen voorzien van exclusieve meubels op maat. Geïnspireerd door meubel architectuur? Wij maken graag uw dromen graag waar.

 • Best
 • Eersel
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Oirschot
 • Oisterwijk
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Vught
 • Waalre
 • Weert

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748