Woning laten inrichten

Uw woning laten inrichten? Ontvang advies op maat van Elmi

Hoe kunt u het beste uw nieuwe woning inrichten? Welke kleur kiest u voor op de muren en welke materialen moet u gebruiken? Of is uw huis toe aan een make over? Gaat u een kleine renovatie uitvoeren misschien? Maak dan kennis met Elmi Jansen. Ik doe niets liever dan unieke interieurconcepten bedenken en ontwerpen. Wilt u een boerderij inrichten? Een villa inrichten? Waar u van houdt, of juist helemaal niet, is voor mij het belangrijkste uitgangspunt. Samen zorgen we ervoor dat uw huis ook als een echt thuis gaat voelen. Ik kan u een exclusief interieuradvies geven dat alle verwachtingen overtreft.

Vrijblijvende afspraak maken Bel: 040 8449748

Advies voor boerderij of villa inrichten

Een oude woonboerderij inrichten kent vele facetten en vraagt daarom ook om een professionele aanpak. Elmi helpt u graag met al uw plannen, ideeën en woonwensen. Samen gaan we aan de slag met het bepalen van de indeling van het huis. Voor een compleet nieuw interieur kan het prettig zijn om alle ideeën visueel te zien in een ontwerp. Zo krijgt u een goed beeld van hoe we uw woonboerderij inrichten en het er dus later uit komt te zien. Samen met u kijken we naar het logisch inrichten van ruimtes en bieden we praktische oplossingen waarbij sfeer, comfort en stijl samenkomen. Wilt u graag een villa inrichten met behulp van Elmi? Ik help u graag met een interieurontwerp en luxe wooninspiratie. Zo heeft u vooraf letterlijk het eindresultaat voor ogen. Voorkom verkeerde keuzes of aankopen dankzij een persoonlijk interieurontwerp. Een exclusief interieur is meer dan alleen een verzameling meubilair, en dat laten wij u graag zien!

Bespreking voor woninginrichting

Van karakterloos naar sfeervol: een stadsvilla inrichten

Wilt u een hele oude stadsvilla inrichten met behulp van een interieurspecialist? Ik sta graag voor u klaar. Een mooie bank of kast is natuurlijk zo gekocht, maar wat is nu de beste plaats ervoor? Wat geeft de gewenste sfeer die u voor ogen heeft en hoe wordt het een mooi geheel? Met een interieurontwerp van Elmi heeft u een antwoord op al deze vragen. Elmi staat klaar voor al uw vragen over high-end interieurs voor luxe villa’s en stadsvilla’s. Wilt u graag zwart staal gebruiken en uw interieur een stoere touch geven? Wij maken voor u een maatwerk interieurontwerp en verwerken daarin al uw wensen en creëren zo een luxe interieur.

Inrichting woning met scheidingswand van glas

Uw woning laten inrichten? Wij zijn werkzaam in Brabant en Limburg!

Of het gaat om een verbouwing van een villa, een boerderij inrichten of een stadsvilla inrichten; voor een interieurontwerp op maat bent u bij Elmi aan het juiste adres. Wij denken na over technische zaken, maar helpen u ook met het kiezen van luxe en duurzame materialen. Een woonboerderij inrichten wordt een leuk project dankzij ons interieuradvies op maat. Elmi heeft meerdere woningen mogen inrichten bij verschillende klanten. Wilt u hulp met uw woning inrichten en woont u in Noord-Brabant of Limburg? Onze tevreden klanten wonen onder andere in:

 • Best
 • Eersel
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Oirschot
 • Oisterwijk
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Vught
 • Waalre
 • Weert

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748