Bedrijfsruimte inrichten Eindhoven

Op zoek naar professioneel interieuradvies in Eindhoven voor het inrichten van uw bedrijfsruimte?

Zakelijk Nederland loopt nog ver achter als het gaat over de inrichting van de werkomgeving. Dit is de ruimte waar werknemers soms wel 40 uur of meer per week doorbrengen. Helaas is deze ruimte vaak kil en lelijk ingericht. Dit kan weer invloed hebben op hoe prettig werknemers zich voelen in het pand, maar ook op hun productiviteit. Het is bewezen dat de ruimte invloed heeft op het arbeidsklimaat in het bedrijf. Wilt u graag opnieuw uw bedrijfsruimte inrichten zodat werknemers meer werkplezier ervaren? Dan moet u kennismaken met Elmi Jansen uit Eindhoven. Wij pakken uw nieuwe kantoorinrichting aan met een op maat gemaakt interieurplan en zorgen tevens voor een exclusieve projectinrichting.

Vrijblijvende afspraak maken Bel: 040 8449748

Belang van bedrijfsruimte goed inrichten

Uw kantoor opnieuw inrichten hoeft niet rigoureus te zijn. Ook met een kleiner budget zijn wij in staat om uw bedrijfspand een facelift te geven. Een klein budget kan dus ook al zorgen voor een wereld van verschil. Niet alleen voor uw werknemers die iedere dag komen, maar ook voor klanten die voor de eerste keer het pand bezoeken. Elmi geeft u advies, wat vervolgens uitgewerkt en gerealiseerd kan worden in een compleet stappenplan. Wij hebben een groot netwerk met professionele vakmensen die de kwaliteit kunnen leveren die wij wensen. Daarnaast houden wij ons tijdens het ontwerpen aan de geldende veiligheidsregels en brandwering, maar we denken we ook aan energiebesparende mogelijkheden.

Ontwerp en inrichting bedrijfsruimte

Werkwijze voor het inrichten van een bedrijfspand

Wanneer u een zakelijke klant bent, is het interieur ontwerp altijd maatwerk. We maken de vertaalslag tussen uw bedrijfsstijl en een visueel totaalontwerp. Zo krijgt u een concept te zien waarin u, uw medewerkers en (potentiƫle) klanten zich op hun gemak voelen en welke perfect aansluit bij het bedrijf. Allereerst komt Elmi langs voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin uw persoonlijke wensen en behoeftes worden besproken. Ook worden de mogelijkheden van bouwen, inrichting en verbouwen besproken. Vervolgens werken wij een plan van aanpak voor u uit waarin we ook rekening houden met uw budget. Wanneer er akkoord is op het plan, gaat Elmi aan de slag met het ontwerp. Dit ontwerp wordt gepresenteerd, waarbij het visueel is gemaakt of zelfs in 3D. Daarna kunt u bepalen of u ons de realisatie laat uitvoeren, iets dat wij uiteraard erg graag voor u verzorgen.

Interieuradvies op maat

Richt uw kantoor in met een interieuradviseur

Uw bedrijfsruimte is het visitekaartje van het bedrijf. Hier worden vaak de eerste meningen gevormd. U wilt niet dat (potentiƫle) klanten zich in een sfeerloze ruimte bevinden waar de stoelen niet lekker zitten en het licht veel te fel is. Wij helpen u graag om het rode-loper gevoel te realiseren. Zo heeft u al een paar streepjes voor, al voordat ze u ontmoet hebben! Inmiddels heeft Elmi Jansen al voor veel bedrijven een interieurontwerp voor kantoor of bedrijfspand mogen opleveren. Dit waren bedrijven uit:

 • Best
 • Eersel
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Oirschot
 • Oisterwijk
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Vught
 • Waalre
 • Weert

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, waardoor wij in de regio veel opdrachten hebben mogen realiseren. Wij zijn niet enkel actief in Brabant en Limburg, ook in de rest van Nederland bezoeken wij u graag voor een adviesgesprek voor, onder andere, uw kantoorinrichting. Elmi luistert goed naar uw wensen en vertaalt dit in een inrichting waarin iedereen zich prettig voelt. Ook beschikt Elmi over ontzettend veel productkennis en is ze in staat de juiste praktische indeling te vinden.

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748