Horeca interieur inrichten

Uw horeca interieur inrichten? Elmi Jansen denkt graag met u mee!

U wilt uw horecazaak onderscheidend inrichten want we weten allemaal dat de totale uitstraling van een zaak valt of staat met de inrichting. Voor het interieur kunt u materialen en kleuren kiezen die bij u passen en natuurlijk bij het eventuele thema van uw restaurant of café. Elmi Jansen is een interieurontwerper uit Eindhoven en denkt graag met u mee op het gebied van interieur inrichting en horeca styling. Of het nu gaat om een nieuw koffietentje met een hip interieur, een buffetrestaurant dat aan een make-over toe is of het inrichten van een compleet hotel of hotellobby. Elmi heeft jarenlange ervaring op het gebied van horeca-inrichting en weet van iedere ruimte iets unieks te maken dat past bij de wensen van de klant.

Vrijblijvende afspraak maken Bel: 040 8449748

Keuze uit verschillende stijlen bij horeca interieur inrichten

Elmi Jansen is in staat om allerlei verschillende stijlen te ontwerpen wanneer het gaat over het inrichten van horeca interieur. Daarom maakt het niet uit of u een Aziatisch restaurant heeft of een Zweeds geïnspireerde lunchroom. Onze concepten zijn geïnspireerd op de wensen van de opdrachtgever. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we in een uur tijd alle wensen en eisen die u heeft. Ieder restaurant, hotel of andere horecagelegenheid heeft een andere locatie, andere doelgroep en ander budget tot hun beschikking. Elmi zorgt iedere keer weer voor een uniek resultaat en realiseert telkens weer de dromen van de opdrachtgever. Wij werken met gepersonaliseerde moodboards en werken het interieurplan in 3D uit, zodat u een duidelijk beeld krijgt bij het concept.

Horeca interieur inrichting

Horeca interieur advies voor ieder budget

Wilt u dat de visuele impact van uw zaak sterk is en daarbij een blikvanger creëren? Elmi helpt u graag dat wow-effect te realiseren. Wij hebben ontzettend veel verstand van kleuren, materialen, architectuur, verlichting en meubels. Dit komt allemaal van pas bij het ontwerpen en realiseren van uw nieuwe horeca-inrichting. U hoeft niet gelijk uw hele interieur de deur uit te doen; vaak kunnen bepaalde meubels of elementen opnieuw gebruikt worden. Behalve dat dit duurzaam is, werkt dit natuurlijk ook kostenbesparend. Vaak zijn bepaalde elementen in het gebouw júist mooi om opnieuw te gebruiken. Profiteer van deze items! Wij helpen u graag een interieur te realiseren waar iedere gast van onder de indruk is, maar ook betaalbaar voor u blijft.

Horeca interieur ingericht

Wij zijn gevestigd in Brabant, maar hebben inmiddels particuliere en zakelijke projecten mogen realiseren in veel steden in Noord-Brabant en Limburg, waaronder:

 • Best
 • Eersel
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Oirschot
 • Oisterwijk
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Vught
 • Waalre
 • Weert

Wilt u ook een verfrissend en exclusief interieurplan laten ontwerpen of toe aan een exclusieve horeca styling? Neem gerust contact met ons op. Samen met u gaan we werken aan een verbluffend interieur!

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748