Thuiswerkplek inrichten

Een fijne thuiswerkplek inrichten

Tegenwoordig is het heel normaal dat mensen steeds meer vanuit huis werken in plaats van op kantoor. Vooral wanneer er een pandemie uitbreekt en men noodgedwongen thuis moet blijven. Een prettige thuiswerkplek of eigen kantoor komt dan heel goed van pas. Ideaal wanneer u een belangrijke call moet plegen of verder wilt werken aan een project, zonder dat u hierbij gestoord wordt. Wat thuiswerken extra leuk maakt, is dat u uw eigen thuiswerkplek kunt inrichten. Weet u echter niet zo goed waar u moet beginnen? Elmi Interieurontwerp helpt u graag de perfecte thuiswerkplek te creëren. We kijken graag met u mee naar de lichtinval, het kleurgebruik, de inrichting en de te gebruiken materialen. De perfecte thuiswerkplek ontwerpen laat u over aan een specialist. Ook op afstand kunnen wij u hiermee helpen, zonder dat er fysiek contact aan te pas hoeft te komen.

Vrijblijvende afspraak maken Bel: 040 8449748

Thuiswerkplek creëren met hulp van een binnenhuisarchitect

Veel mensen kiezen ervoor de werkplek te integreren in de woonkamer of nemen plaats aan de keukentafel. Dit heeft natuurlijk voordelen, maar ook veel nadelen als u effectief bezig wilt zijn of voor langere tijd thuis moet werken. Een afscherming tussen werk en privé is een belangrijke factor. Wilt u graag hulp bij het creëren van een thuiswerkplek? Elmi staat voor u klaar om uw wensen te bespreken. Via Skype of FaceTime kunnen we een video-call voeren en helpen we u met het maken van een ontwerp. U kunt foto’s aanleveren van de huidige thuiswerkplek of situatie en hoe u de nieuwe situatie voor ogen heeft. Op basis hiervan gaan we aan de slag met een ontwerp. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp, helpen we u graag met de realisatie van uw nieuwe thuiswerkplek. Contact via Skype of FaceTime is erg eenvoudig en hierdoor krijgen we een goede indruk van wat uw wensen zijn. Het ontwerp bespreken we ook telefonisch, waardoor er geen persoonlijke ontmoetingen plaats hoeven te vinden.

Thuiswerkplek in woonkamer

Advies op maat voor een werkplek inrichten thuis

Op internet kunt u genoeg advies vinden voor het creëren van een thuiswerkplek. Maar het is iets ingewikkelder dan een extra beeldscherm aansluiten en een bureaustoel aanschaffen. Wilt u echt tevreden zijn met uw thuiswerkplek en het maximale uit deze ruimte halen? Elmi Interieurontwerp helpt u het werken vanuit huis nog leuker te maken door de ideale thuiswerkplek te creëren. Neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar ontwerpen op maat, of bekijk welke interieurprojecten we reeds hebben gerealiseerd in Noord-Brabant en Limburg. Elmi Interieurontwerp werkt aan zowel zakelijke als particuliere opdrachten in onderstaande plaatsen:

 • Best
 • Eersel
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Oirschot
 • Oisterwijk
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Vught
 • Waalre
 • Weert

Kantoorinrichting thuis

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748