Zorginstelling inrichten

Interieuradvies nodig bij het inrichten van een zorginstelling?

Wilt u graag het interieur van uw zorginstelling of zorgcentrum (opnieuw) inrichten? Wij van Elmi Jansen geloven erin dat het interieur in een zorginstelling positief kan bijdragen aan het welzijn van de bewoners. Zij moeten zich thuis voelen in hun woonomgeving. En dat staat bij ons centraal; een fijne leefomgeving creëren die bijna als thuis voelt. Uw zorginstelling is de plek waar bewoners op hun gemak een boek lezen of in een zonnige plek in de tuin neerstrijken. Wilt u een nieuw interieur in uw zorginstelling? Elmi komt graag langs om alle wensen en behoeften samen met u in kaart te brengen.

Vrijblijvende afspraak maken Bel: 040 8449748

Het ontwerp bepaalt de sfeer bij het inrichten van een zorginstelling

Bewoners moeten zich vooral thuis voelen in een zorgcentrum. Wij ontwerpen speciaal hiervoor bepaalde ruimtes waarbij functionaliteit en sfeer in perfecte harmonie met elkaar zijn. Elmi komt met verfrissende ontwerpen waarbij ze rekening heeft gehouden met wensen in kleuren, stoffen, materialen en meubels. Wij weten dat zorginstellingen hoge eisen stellen aan hun meubilair. Elmi werkt daarom enkel samen met professionals in het meubel vakgebied. Zij leveren meubilair dat aan allerlei eisen moet voldoen. Ook de zorg voor vervoer, montage en plaatsing van meubels kunnen wij voor u uit handen nemen. Bij de inrichting van het zorgcentrum houden we rekening met de wensen van de cliënten en de eisen van de medewerkers. Voor die laatste groep is een prettig interieur minstens zo belangrijk. Dit verhoogt namelijk het werkplezier!

Gesprek over inrichten zorginstelling

De zorg interieurarchitect

U wilt graag dat uw instelling een uitnodigende inrichting heeft, maar ook dat mensen zich op hun gemak voelen. Daarvoor moet de inrichting ook rustig genoeg zijn, maar mag ook absoluut een positief gevoel uitstralen. Bewoners en bezoekers moeten immers een welkom gevoel krijgen wanneer ze in het zorgcentrum zijn. Elmi Jansen neemt dit allemaal graag met u door en levert een op maat gemaakt ontwerp. Samen met u zorgen wij voor een inrichting die helemaal bij uw zorginstelling past. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden we te bieden hebben. U kunt op de website al bekijken wat voor projecten Elmi in het verleden heeft uitgevoerd. Zo krijgt u alvast een indruk van de professionaliteit en stijl die u kunt verwachten. Ons werkgebied is met name Noord-Brabant en Limburg en inmiddels hebben wij in diverse steden projecten opgeleverd:

 • Best
 • Eersel
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Oirschot
 • Oisterwijk
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Vught
 • Waalre
 • Weert

Heeft u een vraag over zorg en interieur? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag in oplossingen en horen alles over uw interieurvraagstuk.

Team ontwerp inrichting voor zorginstellingen

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748