Particulier

Bouwbegeleiding voor particulieren in Eindhoven

De woningmarkt verandert op dit moment elke dag. De tijd dat een woning lang te koop stond, lijkt alweer ver achter ons te liggen. Er is een tijd geweest dat particulieren vooral een bestaande woning kochten die ze naderhand verbouwden om er zo hun eigen thuis van te maken. Het bouwen van een nieuwe woning was jarenlang veel minder aantrekkelijk. Maar dat is nu veranderd. Als er een bouwkavel vrijkomt, zijn er meestal meerdere gegadigden die graag op die specifieke kavel hun eigen paleis willen bouwen geheel naar eigen wens.

Huizen worden soms niet eens meer aangeboden op Funda. De verkoop gaat dusdanig snel dat een huis soms al verkocht is, voordat het bord in de tuin geplaatst wordt. Als er een huis in een bepaalde wijk te koop komt, spreekt dit zich vrij snel rond.

Mensen hebben jarenlang veel gespaard en gebruiken dit spaargeld nu om hun huis te verfraaien met bijvoorbeeld een nieuwe garage, tuinkamer of extra slaapkamers. In deze gevallen is het de moeite waard om een bouwbegeleider in te schakelen. Een bouwbegeleider neemt je vooral veel werk uit handen.

Hoeveel kost bouwbegeleiding door een professional?

Op zoek naar een interieurontwerp of interieuradvies?

Neem contact op met ons

 

 

Verbouwen

Wij kijken graag met u mee met uw verbouwplannen. Of het nu gaat om een uitbouw of kleine verbouwing van uw woonkamer, keuken of badkamer. Wij verwerken al uw wensen in een mooi concept wat geheel bij u aansluit. Ook begeleiden we u met alle keuzes maken zodat het ontwerp daadwerkelijk ook zo uitgevoerd wordt zoals bedacht.

Interieurontwerp

Wij ontwerpen voor diverse klanten die hun omgeving belangrijk vinden en die zich thuis willen voelen in hun woon of werk omgeving. Een ontwerp en advies die bij ú past vinden we zeer belangrijk! U kunt bij ons terecht voor een uniek meubel tot een complete inrichting.

Meubelontwerp

Bent u op zoek naar een exclusief meubel in uw woning. Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij verwerken al uw eisen en wensen in een uniek en passend ontwerp. Onze kennis in materialen is zeer breed zodat we u goed kunnen adviseren. Wij werken uitsluitend met uitvoerende partijen die kwaliteit hoog hebben staan voor het beste eindresultaat.

Keukenontwerp

Bent u op zoek naar een keuken die helemaal aansluit op uw eisen, wensen en budget dan kan Elmi voor u een passend keukenontwerp maken. Bij het ontwerpen wordt gekeken naar de functionaliteit, routing, materialen tot zelfs de apparatuur.  Uw keuken is immers een van de belangrijkste plekken in huis. Elmi werkt samen met diverse professionele vakmensen waarbij we samen met een team u volledig kunnen ontzorgen in heel het project.

Verlichting

Verlichting is een van de belangrijkste aspecten in het interieur. Wij kijken graag met u mee en werken een verlichtingsplan uit. Ook tijdens het bouwen of verbouwen van uw huis maken we lichtplannen voor de elektricien. Wij werken nou samen met een gespecialiseerd bedrijf in de verlichting die ons bij staan met advies en gunstig leveren van armaturen

Vloer en wandafwerking

Een mooie wand of vloerafwerking kan net dat stukje exclusiviteit geven aan uw interieur. Wij werken samen met meesters die gespecialiseerd zijn in de meest bijzondere afwerking. U kunt daarbij denken aan mooie behang, mortex vloeren en muren of juist een prachtige gietvloer.

Speciale materialen

Door rechtstreeks contact met alle materiaal en plaatleveranciers zijn wij op de hoogte van alle nieuwe en speciale materialen. Van cocomosaic tot geweldige houten wanden in de meest mooie texturen. Om net de mooie plaat uit te kiezen gaan we mee met onze klanten om ze bij deze keuzes te begeleiden.

Design meubelen en leveren

Wij werken samen met vele toonaangevende merken van hoge kwaliteit. Van banken, stoelen, karpetten tot raambekleding. Ondertussen hebben wij al een groot netwerk opgebouwd zodat we veel producten zelf kunnen leveren.

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een woning of een ruimte waar je geen raad mee weet. Ik kan een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie om die het geheel af te maken.